Patyriminis seminaras moksleiviams – „Aš (ne)abejingas tam, kas vyksta aplink mane“

2015-03-23

Patyčios gali egzistuoti visur – ne tik mokyklos aplinkoje, bet ir  socialiniuose tinkluose, medijoje, viešose erdvėse, tik ar mes visada pastebime, kas vyksta aplink? Gal kartais nesuprasdami to tampame skriaudos kitam bendraautoriais? O gal tiesiog renkamės abejingumą ir tyliai tikimės, kad kažkada kažkas imsis iniciatyvos šią problemą spręsti? Kur baigiasi humoro jausmas bei žodžio laisvė, o kur jau prasideda patyčios? Kviečiame 9-12 klasių moksleiviams diskutuoti bei ieškoti atsakymų patyriminiame seminare. Taip pat seminaro metu moksleiviai rašys atvirlaiškius pagarbaus bendravimo tema, skirtus praeiviams. Seminarą ves Jaunimo centro psichologė Veronika Lakis ir socialinė darbuotoja Dovilė Skodytė.

Seminaras vyks kovo 23, 25, 27 dienomis 10.00 – 11.30 val. VšĮ „Kauno Dainavos poliklinika“, Jaunimo centro didžiojoje salėje, Pramonės pr. 31, Kaunas.

Seminaras nemokamas. Registracija į seminarą registracija tel: 8 37 452885  ir  el.paštu:  jcentras@dainavospoliklinika.lt. Daugiau informacijos taip pat galite ieškoti www.jaunimocentras.eu.