Užsiėmimas pedagogams – kova su patyčiomis teatro pagalba

2015-03-26

UAB „Vaikystės sodas“ ir UAB Karalienės Mortos mokykla kviečia ugdymo įstaigų darbuotojus, pedagogus į Forumo teatro mokymus, kuriuos ves Austėja Beinartaitė, ikimokyklinių įstaigų tinklo „Vaikystės sodas“ psichologė.

Forumo teatras – metodas, kviečiantis diskutuoti apie visuomenei aktualias problemas, jų sprendimo būdus, įsijausti į įvairių žmonių mąstymą, jausmus bei suteikiantis galimybę čia ir dabar teatro pagalba spręsti konkrečią problemą įdomiu, interaktyviu būdu, taigi – itin veiksmingas dirbant su vaikais. Šiuose mokymuose dalyviai susipažins su metodu tiek teoriškai, tiek praktiškai. Didelis dėmesys bus skirtas aptarimui, kaip šį metodą galima pritaikyti dirbant su vaikais bei jaunais žmonėmis (tiek ikimokyklinio amžiaus, tiek vyresniais vaikais ar net studentais) ir kaip Forumo teatras gali padėti kovoti su patyčių pasekmėmis bei tapti patyčių prevencijos priemone.

Renginys vyks Kovo 26 d. 12.00 – 14.30 val. Šv. Ignoto g. 5, kabinetas nr. 260, Vilniuje.

Renginys nemokamas. Vietų skaičius ribotas. Registracija į mokymus vyks iki kovo 24 dienos el. paštu vs.renginiai@vaikystes-sodas.lt . Daugiau informacijos taip pat galite teirauti el. paštu psichologe.austeja@vaikystes-sodas.lt .