" Veiksmo savaitės BE PATYČIŲ " akimirkos

2015-03-29

Kėdainių r. Krakių Mikalojaus Katkaus gimnazijos “ Bitutės” skyriaus ugdytiniai dalyvavo “ Veiksmo savaitėje BE PATYČIŲ 2015 ”.
Visos savaitės metu vyko įvairios numatytos veiklos: pokalbiai apie draugystę ir draugus, diskusija ” Kas griauna draugystę?” , animacinių filmukų apie ” Bjaurujį ančiuką” ir “ Ai ir Oi” žiūrėjimas ir įspūdžių pasidalinimas.
Meninės- muzikinės veiklos metu vaikai žaidė jiems patinkančius žaidimus:” Klausyk ir gaudyk”, “Žiužis”, klausėsi draugų eilėraščių ir dainų, piešė savo draugus, kūrė piešinius, knygutes apie “Bjaurųjį ančiuką”, o iš nuspalvintų ir iškirptų “ rankyčių” sukūrėme kompoziciją - ” Auginkime Draugystės medį”.
Veiksmo savaitę užbaigė priešmokyklinės grupės” Aviliukai” vaikai, kurie pakvietė mažuosius savo draugus sudalyvauti “ Zipio draugų” valandėlėje. Jos metu vaikai klausėsi pasakojimo “ Ar tu mano draugas?”, buvo aktyvūs valandėlės dalyviai, šoko “ Draugų ratelį” ir dovanojo vieni kitiems ne tik savo nuspalvintas gėlytes, šypsenas, bet ir šiltus apsikabinimus.