Seminaras tėvams (globėjams) – „Kaip tėvai mato ir girdi patyčias?“

2015-03-24

Patyčios egzistuoja ne tik vaikų pasaulyje, tačiau suaugusieji dažnai to nepastebi ar linkę nuvertinti, tiesiog pavadinti humoru ar žodžio laisve. Vis tik ypač svarbu suvokti, kiek kiekvienas mūsų, kaip suaugęs žmogus, esame atsakingi už savo elgesį, reakcijas, vertinimus bei nuomonės raišką, kai šalia mūsų auga vaikai. Diskusinio seminaro metu tėvus ir globėjus kviesime diskutuoti apie kiekvieno mūsų indėlį prisidedant prie patyčių mažinimo aplinkoje, kuri mus supa kiekvieną dieną (socialiniuose tinkluose, medijoje, viešose erdvėse, darbo aplinkoje, šeimose) bei atsakomybę už tai, kaip ir kuo gyvena bei jaučiasi vaikai. Seminarą ves Jaunimo centro psichologės Asta Blandė ir Veronika Lakis.

Seminaras vyks kovo 24 d., 18.00 – 19.30 val. VšĮ „Kauno Dainavos poliklinika“, Jaunimo centro didžiojoje salėje, Pramonės pr. 31, Kaunas.

Seminaras nemokamas. Registracija į seminarą tel: 8 37 452885  ir  el.paštu:  jcentras@dainavospoliklinika.lt iki kovo24 d. Ieškantiems daugiau informacijos taip pat galite kreiptis astabla@dainavospoliklinika.lt.