Savaitė "Be patyčių" Rokų m/d

2018-03-25

Kauno r. Rokų mokyklos - darželio auklėtiniai dalyvavo įvairiose veiklose minėdami veiksmo savaitę "Be patyčių". Patys jauniausi kalbėjo apie draugus ir draugystę, piešė draugo paveikslą ir dovanojo vieni kitiems linksmus veidelius, norėdami paguosti draugą.
Pirmokai ir antrokai mokėsi kaip įveikti patyčias klasėje iš pasakų veikėjų bei stiprino draugišką atmosferą ant popierinių rankelių užrašydami teigiamas draugo savybes.
Trečiokai ir ketvirtokai labia susikaupę žiūrėjo N. Vujičičiaus pranešimą "Patyčios turi baigtis" ir diskutavo, ką reiškia iš tiesų būti "kietu". Apibendrindami jau turimas savo žinias apie patyčias rašė laiškus geriausiam draugui, iš kurio kitoje mokykloje tyčiojasi. Vaikai visada žavi savo nuoširdumu ir atvirumu, tad tarp daugelio jų idėjų buvo ir tokia: "pabandyk suvalgyti zefyrų su kakava ir pažiūrėti serialą, o jeigu tai nepadės visada gali paskambinti man ir aptarinėsim Arianos Grande batelius. Taigi, žinok, aš visada šalia (juk turim geriausių draugių karolius). Nepasiduok. Būk stipri."